Economic Visit Botoșani

400 de turiști au venit anul trecut în municipiu prin două agenții de turism

2018 reprezintă primul an în care în municipiul Botoșani au venit câteva sute de turiști prin intermediul agențiilor de turism, având în vedere includerea municipiului în circuitele turistice ale acestora.

 

A fost pasul așteptat de câțiva ani, iar inițiatorul a fost Centrul Naționale de Informare și Promovare Turistică al municipiului Botoșani, condus de Florentina Gheorghiță.

Aceasta a precizat că cei 400 de turiști au venit prin intermediul Christian Tour și Hello Bucovina.

 

 

loading…

Loading…

”Au fost 400 de turiști care au ajuns în Botoșani în 2018 prin intermediul celor două agenții de turism. Dacă la Christian Tour am făcut noi demersurile pentru a include și Botoșani în turul lor turistic dedicat seniorilor, la Hello Bucovina este o activitate a acestei agenții la care noi ne-am dat tot sprijinul”, a declarat Florentina Gheorghiță.

Directorul Centrului de Turism a precizat că turiștii care au poposit la Botoșani prin intermediul agențiilor au beneficiat de un tur în centrul istoric alături de ghidul Ionel Rusu și s-au declarat încântați de ce au găsit la Botoșani.

Din păcate, turiștii care au venit prin Christian Tour nu au și înnoptat în Botoșani, singurii bani lăsați în oraș de aceștia fiind pe suveniruri și pentru masa la restaurant.

 

#visitbotosani #turismBotoșani #turismnord #christiantour #hellobucovina