Patronul unei firme de construcții își face pensiune cu restaurant, încurajat de turiștii atrași de Aquaparkul Cornișa

0

Încep să apară primele semne în economie după deschiderea Aquaparkului Cornișa.

 

Un om de afaceri care deține și o companie de construcții își va extinde domeniul de activitate și va deschide o pensiune cu restaurant, fiind încurajat de numărul de persoane din afara județului care vin la Cornișa, dar și de creșterea numărului turiștilor în general în județul Botoșani. 

Este vorba despre omul de afaceri Maricel Maxim, cel care deține firma Maxim Special Construct și care este și consilier local în municipiul Botoșani. 

Acesta a precizat că a achiziționat deja un teren în Mănăstirea Doamnei, comuna Curtești, la câțiva kilometri de Aquaparkul Cornișa, pentru a dezvolta un proiect în industria HoReCa. 

  

”Am luat terenul și intenționez ca pe el să construiesc o pensiune de 5-6 camere de cazare, 100

Maricel Maxim, consilier local PNL

locuri de restaurant. Posibil anul viitor să încep proiectul și să obțin autorizațiile de construire. Zona este aproape și de Cornișa și noi trebuie să profităm de povestea cu Cornișa. Aquaparkul chiar funcționează, acolo se întâmplă lucruri”, a declarat omul de afaceri Maricel Maxim

Planurile pe termen mediu ale companiei Maxim Special Construct vizează și extinderea pe nișa producției de mobilier stradal și construcții metalice, după ce în ultimii ani a dezvoltat linia de producere a tâmplăriei PVC cu geam Termopan.

 

 

 

#investițiiBotoșani #visitBotoșani #aquaparkCornișa #aquaparkBotoșani #pensiuneBotoșani #cazareBotoșani #MaximSpecialConstruct #MaricelMaxim #firmaconstrucții

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *