Electroalfa și-a turat motoarele anul trecut și a ajuns la afaceri de peste 36 milioane euro 

0

Una dintre cele mai importante companii din domeniul producerii de echipamente electrice de joasă și medie tensiune din țară este grupul Electroalfa Botoșani, iar afacerile conduse de familia Gheorghe și Mioara Ciubotaru au ajuns anul trecut la peste 36 milioane euro. 

Potrivit Zfcorporate.ro, Electro-Alfa Internațional și Electro Alfa CM au avut business-uri cumulate de 36 milioane euro, respectiv 30,5 milioane euro Electro-Alfa Internațioanal și 5,6 milioane euro Electro Alfa CM. 

Sursa citată precizează că business-ul Electro-Alfa Internațional a înregistrat o creștere de 39,5% în 2018 față de anul anterior. 

  

 

”Compania a obţinut anul trecut un profit net de aprope 2 mil. lei (427.000 de euro), în uşoară creştere faţă de anul precedent, având un număr mediu de 272 de angajaţi, potrivit datelor publice. Electro-Alfa International face parte din grupul Electroalfa, alături de compania Electro Alfa CM. cu afaceri de 26 mil. lei (5,6 mil. euro) şi un număr mediu de 194 de angajaţi în 2018”, relatează Zfcorporate.ro.

 

Grupul Electroalfa exportă echipamente electrice și confecții metalice în Germania, Franța, Australia, Arabia Saudită, Kuweit, Norvegia, Anglia, Olanda, Finlanda, Senegal, Etiopia.

În Botoșani, familia Ciubotaru deține cel mai mare cartier rezidențial de lux, Alfaland, un parc fotovoltaic lângă pădurea Rediu, și pregătește investiții de 10 milioane euro în două noi unități de producție în municipiu.

 

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *