Economic

Un business construit de la ZERO de un tânăr în cel mai concurențial domeniu serbează 13 ani 

Unul dintre ”lupii tineri” din mediul de afaceri botoșănean aniversează 13 ani de când afacerea pe care el a clădit-o de la ZERO s-a impus pe segmentul său de piață. 

Este vorba despre compania Powerline, înființată și condusă de tânărul om de afaceri Sorin Cornilă. 

În ultimii ani, Powerline ocupă locurile fruntașe în domeniul IT&C în topurile întocmite de Camera de Comerț Industrie și Agricultură Botoșani, ceea ce arată creșterea sănătoasă înregistrată de companie în toți acești ani. 

 

 



 

Împlinirea celor 13 ani de activitate, cu un număr impresionat de clienți, cu volume de business din ce în ce mai mari, a fost marcat de Sorin Cornilă și printr-o postare în rețelele de socializare. 

“Vă mulțumim vouă, clienților care ați avut încrederea de a apela la produsele și serviciilor noastre. Astăzi echipa noastră se bucură de încă un an cu rezultate excelente, parteneriate de lungă durată și de toate reușitele muncii noastre. Suntem mândri să fim una dintre primele firme de profil IT&C din Botoșani. Ne dorim ca tot împreună să construim un viitor la fel de bun și solid, cu multă muncă, dăruire și profesionalism. Suntem recunoscători partenerilor locali și naționali, dar și dumneavoastră, celor care de-a lungul timpului ne-ați oferit încrederea că putem duce la bun sfârșit cele mai importante provocări din domeniu!”, este postarea făcută pe pagina de Facebook a Powerline.