Economic Știri locale

O tânără duce frumusețea la alt nivel și a investit în aparatură de top într-un super-salon FOTO

Are o experiență de invidiat și a investit în aparatură unicat într-un salon de înfrumusețare din Botoșani ridicând standardul de calitate din acest domeniu la unul fără precedent. 

Andreea Măntăluță este una dintre esteticienele cu cea mai mare experiență din Botoșani și deține unul dintre cele mai exclusiviste saloane de înfrumusețare de la nivel local cu aparatură unicat în municipiu. 

Andreea deține, împreună cu soțul său Cătălin Măntăluță, Bellona Beauty Studio&Academy un salon de înfrumusețare exclusivist din Botoșani, situat pe strada Ion Pillat, nr. 7, puțin mai sus de Biserica Sf. Gheorghe. 

 



 

 

Pe lângă faptul că este amenajat cu un design de o eleganță desăvârșită, Bellona Beauty Studio&Academy duce frumusețea la un alt nivel în Botoșani prin dotările impresionante pe care le are, aparatură unicat care aduc cele mai noi tehnologii pentru răsfățul doamnelor și domnișoarelor. 

Experiența acumulată în urma anilor de muncă, a cursurilor urmate și a clientelor pe care le are de atât de mult timp, fac din Andreea Măntăluță una dintre cele mai căutate esteticiene, printre clientele sale fiind multe dintre cele mai cunoscute botoșănence.

Marți a avut loc Ziua Bruno Vassari, unul dintre brandurile de top cu care Andreea Măntăluță lucrează la Bellona Beauty Studio&Academy și pe care le pune în valoare alături de aparatura super-performantă de la BeautyOne.  

”Vin pe piața din Botoșani cu un concept nou, Oxigenarea PRO, care înglobează 5 tehnologii revoluționare de ultimă generație. Este vorba despre MICRODERMOABRAZIUNE, care exfoliază pielea mecanic pentru a oferi regenerare, de OXIGEN HIPERBARIC, de puritate 98%, oxigen medical, care ajută să penetreze principiile active foarte adânc în piele, până la nivelul dermului, ajută la oxigenarea țesuturilor. Apoi, MEZOTERAPIA VIRTUALĂ, o tehnologie ce creează polaritate la nivelul membranei celulare facilitând penetrarea principiilor active, RADIOFRECVENȚA MULTIPOLARĂ, o tehnologie ce acționează cu efect, temperatura stratului dermic crește de la 45 la 60 grade favorizând creșterea producție de colagen. Masca SOFT LASER care are la bază un laser pentru biostimulare și regenerare celulară”, a declarat Andreea Măntăluță

Aceasta a precizat că efectele sunt vizibile chiar după prima ședință, fiind vorba despre tratamente non-invazive, nedureroase. 

 

 



 

 

 

Pentru a trata o anumită problemă la ten, o doamnă sau domnișoară are nevoie de o ședință de tratament la 7-10 zile, iar pentru menținerea tenului cu aspect tânăr este suficientă și o ședință la 30 de zile.

Ziua Bruno Vassari a fost marcată la Bellona Beauty Studio&Academy printr-o demonstrație făcută de Cătălina Moldoveanu, trainer al companiei BeautyOne, cea care a aplicat o serie de tratamente faciale cu produse de top pe o tânără care a câștigat ședința de terapie în urma unui concurs organizat la salonul manageriat de Andreea Măntăluță

Câteva cliente fidele și prietene ale Andreei și colaboratoarelor sale au fost prezente la Bellona Beauty Studio&Academy pentru a marca Ziua Bruno Vassari, toate lăudând priceperea Andreei Măntăluță în arta cosmetică.    

 

 

 

”Avem vacuum cu radiofrecvență, destinat persoanelor care vor să scape de celulită, de coaja de portocală, apoi împachetări body energy pe bază de alge marine și polifenoli din struguri, care reușesc să trateze probleme precum scăderea în centimetri, celulita dar și fermitatea sânilor. Mai găsiți drenaj limfatic și electrostimularea”, a spus celebrul trainer Cătălina Moldoveanu

Bellona Beauty Studio&Academy este un salon care cuprinde cosmetică, masaj, manichiură-pedichiură, tratamente corporale, frizerie-coafor. 

Rezervări puteți face online pe pagina de Facebook Bellona Beauty Studio&Academy, direct la sediul din strada Ion Pillat, nr.7, parter, sau la telefon 0748 227 887.