Economic Știri locale

Salonul cu aparatură ultra-performantă lansează primul curs de epilare cu ceară tradițională

Femeia de afaceri Andreea Măntăluță, una dintre esteticienele cu cea mai mare experiență în Botoșani, aduce pe plan local și nouă premieră în salonul său, Bellona Beauty Studio&Academy

În perioada 28-30 octombrie, Bellona Beauty Studio&Academy va organiza curs de epilare cu ceară tradițională, primul de acest fel din Botoșani. 

Cursul durează 3 zile, câte 4 ore pe zi și va fi organizat în super-salonul deținut de Andreea Măntăluță

 



 

 

”Dorești să-ți îmbunătățești tehnica de epilare cu ceară? Sau ești proaspăt absolventă a unei școli de cosmetică și vrei sa te perfecționezi? Noi te ajutăm să te perfecționezi sau te învățăm de la ZERO. Este esențial ca un bun profesionist să cunoască atât tehnicile de epilare cu ceara de unică folosință cât și cu ceara tradițională pentru ca clienta să beneficieze de servicii complete în salonul unde lucrezi. O tehnică aplicată corect îți aduce recomandări și mulțumire. În ceea ce privește epilatul, este vorba de lucrul cu temperaturi ridicate dar și cu grija deosebită față de normele igienico-sanitare”, se precizează în descrierea cursului organizat în premieră la Botoșani de Bellona Beauty Studio&Academy. 

 



 

Cursul cuprinde partea teoretică: în cadrul acestui curs de epilare veți învăța tipurile de ceară și încălzitoare, produse necesare, reguli generale ale epilatului cu ceara tradițională, contraindicațiile procedurii și îngrijirea post-epilare; Structura cuprinde epilarea cu ceara tradițională pe picioare, mâini, mustață, față, axilă și zona inghinală.

Partea practică: Demonstrația se realizează de trainer; Partea practică în care cursantele vor executa epilatul se face pe modele sub supravegherea trainerului. Modelele vor fi aduse de cursante; La finalul cursului toate cursantele vor primi un kit cadou și diplomă din partea școlii noastre. 

Cursul va fi susținut de către trainerul Andreea Măntăluță.

Înscrierile se fac pe baza unui avans de 200 de lei, restul sumei achitându-se în prima zi de curs.

Relații la numărul de telefon 0748227887