Camera de Comerț Botoșani tranșează disputa cu parlamentarii printr-un comunicat și copii după invitații

0

Au fost sau nu au fost invitați parlamentarii județului Botoșani la Balul Oamenilor de Afaceri?

Camera de Comerț Botoșani a transmis presei un comunicat de presă prin care vrea să tranșeze acest subiect și a atașat și invitațiile adresate acestora. 

 

Comunicatul Camerei de Comerț Botoșani:

 

  

 

Conducerea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani doreşte să clarifice unele aspecte semnalate în spaţiul public de o parte dintre Parlamentarii judeţului Botoşani. Toţi cei 9 Parlamentari aleşi în mandatul 2016-2020 au primit invitaţii la evenimentul Topul Judeţean al Firmelor ediţia XXVI, organizat în data de 1 noiembrie 2019. 

Din motive ce ţin de Protecţia Datelor cu Caracter Personal nu vom publica adresele de e-mail la care s-au transmis invitaţiile pentru că o parte din aleşii locali, cu care s-a mai corespondat în trecut, ne-au solicitat să transmitem corespondenţa pe adresele personale. În cazul parlamentarilor cu care nu s-a mai purtat o corespondenţă, sursele de adrese de contact au fost site-urile Camerei Deputaţilor, Senatului României precum şi Cabinetelor Parlamentare ale domniilor lor. 

Invitaţiile au fost transmise, în data de 22.10.2019 în intervalul orar 9:36-9:47, către fiecare dintre cei 9 Parlamentari. Adresele de e-mail au inclus câte un attach în care era transmisă invitaţia oficială personalizată şi semnată de Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani, Valeriu Iftime. 

Vă transmitem alăturat toate invitaţiile transmise către Parlamentarii judeţului Botoşani. 

Sursa comunicat: Camera de Comerț Industrie și Agricultură Botoșani

 

  

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *