Hidroplasto lucrează cu produse inovative la drumul de ocolire a municipiului Miercurea Ciuc 

0

Un nou proiect marca Hidroplasto Botoșani, compania condusă de tânărul om de afaceri Cătălin Silegeanu, care lucrează la cele mai mari proiecte de infrastructură rutieră din România. 

Firma botoșăneană, una dintre cele mai apreciate la nivel național pentru calitatea lucrărilor efectuate, lucrează la Instalare rosturi dilatatie la poduri pe drumurl de ocolire a municipiului Miercurea Ciuc, tronson Sud -Nord. 

Compania Hidroplasto montează rosturi dilatatie tip Hidroplasto BJ şi BJR care sunt adecvate pentru translaţii longitudinale de 50 până la 165 mm la poduri, drumuri şi alte construcţii. Datorită designului simplu, atât asamblarea precum şi mentenanţă sunt simple ale acestor rosturi dilatatie.

  

Aceste rosturi dilatatie sunt instalate între suprafaţa de rulare a podului şi drum iar ele au rol să absoarbă mişcările care apar de la diferenţe de temperatură, deformarea şi contracţia structurii şi sarcina de trafic. În cazuri speciale, acestea trebuie să absoarbă deplasările transversale şi rotaţiile în jurul celor trei axe spaţiale şi eventual gradientele longitudinale trebuie avute în vedere. Rosturi dilatatiefabricate de compania germana GUMBA îndeplinesc toate acestea . Aceste rosturi dilatatie au proprietati de impermeabilizare datoria drenurilor si a barierei de vapori.

 

Rosturi de dilatatie tip BJ şi BJR sunt fabricate la lungimea standard de 1100 mm (în ciuda bordurilor). Este posibilă şi fabricarea de capete sau curburi mai mici. Instalarea tuturor tipurilor se face cu elemente de fixare ca de exemplu, substanţe chimice de fixare Fischer.

 

Există doua tipuri de rosturi dilatatie cu patru versiuni disponibile. Rosturile de deplasare sunt compuse în general dintr-un corp elastomeric care îndeplineşte toate cerinţele de dilataţie, duritate, stabilitate şi rezistenţă la ozon. 

#Hidroplasto #RosturiDilatatiePod #RosturiPod #MiercureaCiuc

  

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *