Profit.ro anunță vânzarea Rapsodia Conf pentru 2,2 milioane euro. În locul fabricii vor apărea blocuri și un LIDL

2

Ziarul electronic de profil economic Profit.ro anunță că fabrica botoșăneană Rapsodia Conf SA, condusă de Mihai Tincu, a fost vândută către retailerul german lidl pentru prețul de 2,2 milioane de euro.

 

Cea mai veche fabrică de confecții din Botoșani, înființată acum 70 de ani, ar putea fi demolată, iar în locul ei va fi dezvoltat un important proiect imobiliar.

 

Încă nu se fac precizări dacă s-a ajuns la o înțelegere pentru preluarea spațiilor deținute de și Serconf.

  

”Unul dintre cei mai mari producători de haine din România, Rapsodia Conf din Botoșani, care realizează produse pentru case de modă de lux precum Prada sau Maison Margiela, a semnat actele pentru vânzarea mai multor proprietăți către retailerul Lidl, controlat de grupul german Schwarz, la un preț de 2,2 milioane euro”, scrie Profit.ro.

 

Contactat telefonic, omul de afaceri Mihai Tincu, directorul general al Rapsodia Conf, nu a vrut să confirme sau să infirme cele publicate la nivel central.

 

”Când va fi cazul voi face o conferință de presă în care vă voi spune tot ce vreți să știți”, a declarat Mihai Tincu.

 

 

 

 

 

 2 comentarii

  1. Luiza

    Intrebarea mea si a sutelor de angajate de la fabrica este: cum vinde el fabrica fara acordul tuturor actionarilor? Unde sunt dividentele noaste? Eu de mai bine de 20 de ani de cand sunt actionara,nu am primit decat o singura data 12 lei dividente. Fara semnaturile sutelor de oameni nu poate fi vandut ,daramat nimic. Asta sa-l intrebati.

  2. MariaBt

    Aici cand s-a facut privatizarea totul a fost calculat și „executat”, 5 persoane au cumulat 51%, intre timp acțiunile au putut fi cumparate doar de ei, nefiind emise titlurile de proprietate, acum pe aceeasi linie secretoasa se „executa” si lichidatea societății, pierzând pe drum acțiunile muncitorilor, se face tot posibilul ca valoarea sa fie încasată tot de cei 5. Totul e tendențios, de asta nu se spune lucrurilor pe nume.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *