Un tânăr din Botoșani produce în București portofele și accesorii din piele sub brandul Smallet, inclusiv curele pentru Apple Watch

0

Sursa foto: captură ZF.ro

S-a născut, a crescut și a învățat în Botoșani, a plecat în București și a făcut facultatea, iar acum face zeci de mii de euro din portofelele din piele pe care singur le confecționează. 

Claudiu Dumitraș este din Botoșani, iar în 2015 a creat brandul Smallet, sub care produce produse handmade din piele, potrivit ZF.ro

În primii ani a confecționat 1500 de portofele, iar recent a primit o investiție de 55.000 euro prin Start-Up Nation. 

  

 

 

„Ideea cu portofelul mic a venit din dorinţa de a scăpa de toate chitanţele şi cardurile pe care nu le foloseam, am făcut un portofel minimalist. Businessul a început din sufragerie şi am încercat să fac un portofel. Primele au ieşit strâmbe, dar când am reuşit să-l fac, l-am prezentat colegilor, prietenilor, care au fost încântaţi de el“, a povestit Claudiu Dumitraş pentru ZF.ro.

 

  

 

Potrivit sursei citate, înainte de a începe propriul business, Claudiu Dumitraş a lucrat în domeniul bancar şi cel al cazinourilor online, experienţă care acum îl ajută în promovarea Smallet. În luna mai din 2019, el a renunţat la job şi a devenit antreprenor full time. Momentul în care şi-a dat seama că vrea să treacă de la pasiune la business a fost când a primit o comandă de 120 de portofele de la angajatorul său pentru cadourile de Crăciun.

Astăzi, Smallet şi-a diversificat porto­foliul de produse, care include portcarduri, portofele mari şi mici, agende, brăţări, brelocuri, chiar și curele pentru Apple Watch. 

INTEGRAL pe www.zf.ro

 

 

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *