Economic Știri locale

Patronatul femeilor din IMM-uri, întâlnire cu antreprenorii din Ștefănești, Flămânzi și Botoșani

Comunicat de presă: In 28 noiembrie  2019 am avut o intalnire cu antreprenori  locali si cu viitori antreprenori avand ca tema incheierea unui protocol intre PRIMARIA STEFANESTI SI PRIMARIA FLAMANZI  si   reprezentantii mediului de afaceri local  ce vizeaza angajarea fortei de munca disponibila in aceste localitati , prezentarea proiectelor  europene desfasurate in aceasta zona  . oprtunitati de calificare a fortei de munca.

Confederaţia Națională pentru Antreprenoriat Feminin C.O.N.A.F.  organizează in luna ianuarie 2020 la Botoșani, un atelier de networking de afaceri ce are ca obiectiv crearea de parteneriate public-private și identificarea de locuri de muncă pentru șomeri/persoane inactive.  

 

 



 

 

Evenimentul se adresează nu doar membrilor C.O.N.A.F. – Filiala Botoșani ci tuturor angajatorilor locali interesați să participe la dezbateri și/sau să facă parte dintr-o rețea de relaţii profesionale ce pot stimula evoluţia afacerilor, precum şi perspectivele cu privire la piaţa forţei de muncă. Printre temele abordate enumeram: situația locurilor de munca din județul Botoșani, oferte de lucru, servicii oferite.

Invitat special –  Cristina Chiriac, Președinte CONAF.

Confederaţia Națională pentru Antreprenoriat Feminin are ca obiectiv apărarea drepturilor şi intereselor economice, sociale, financiare, juridice si culturale ale femeilor de afaceri în relaţiile cu autoritățile publice şi dezvoltarea unor relaţii de afaceri.

Mihaela MARCU, președintele Patronatului femeilor de afaceri din IMM