Agricultură Economic Știri locale

Sucul minune de aronia produs la Dorohoi, vândut direct în Iași astăzi

Sucul de aronia este considerat a fi unul miraculos pentru sănătatea oamenilor și este produs la Dorohoi din plantația propie a producătorului Moldavian Greenhouses.

Producătorul dorohoian a decis să prezinte și să vândă direct sucul minune de aronia în capitala Moldovei, la Iași.

Moldavian Greenhouses a decis să ducă sucul direct ieșenilor interesați de un produs 100% natural și dovedit la nivel mondial a fi un elixir pentru corpul uman.

 

 



 

”Acum am adus suc de aronia 100% și pentru cei din Iași pentru a fi scutiți de plata transportului. Sucul îl găsiți între orele 09:00-18:00 în zona piața Chirilă, Tătărași sau între orele 19:00-21:00 în zona Feg-ului din Nicolina. Persoana de contact: 0740432049 . 3 litri, 65 lei. Pentru cine nu știe, sucul nostru de aronia este 100% din din fructe de aronia, nu are adaos de apă, zahăr sau conservanți”, a anunțat producătorul Moldavian Greenhouses.

 

Sucul de aronia produs la Dorohoi conține flavonoide, inulină, un puternic efect antioxidant, minerale și vitamine precum vitamina A, C, E, K, P și mineralele Calciu, Magneziu, Mangan, Fier și Zinc. De asemenea sucul ajuta la eliminarea metalelor grele din corp, stimulează digestia și remediază problemele acesteia, întărește sistemul imunitar, previne apariția tumorilor canceroase, scade riscul afecțiunilor cognitive, îmbunătățește vederea, reglează tensiunea arterială, au efect antibacterian, ajuta la prevenirea și tratarea bolilor de ficat și sunt benefice pentru diabetici.

Acestea sunt motive serioase să introduceți sucul natural de aronia în alimentația dumneavoastră!

Sucul de aronia produs la Dorohoi  poate fi comandat online direct de la Moldavian Greenhouses AICI.