Administrație Economic Știri locale

Achiței, PNL, vești uriașe despre drumurile Botoșani-Târgu Frumos și Botoșani-Ștefănești

În primăvara lui 2020 ar putea începe simultan lucrările de modernizare la drumurile naționale Botoșani-Târgu Frumos și Botoșani-Ștefănești, fiind cele mai așteptate lucrări de infrastructură din județ.

Deputatul Cristian Achiței, PNL Botoșani, a declarat că poartă săptămânal discuții cu Lucian Bode, ministrul Transporturilor, despre cele două investiții atât de așteptate pentru economia județului. 

Achiței a spus că obiectivul principal pentru cele două investiții a fost realizat, respectiv să aibă fișe de buget în viitoarea lege a bugetului pentru 2020. 

 

 



 

”Pentru DN 29 D, Botoșani-Ștefănești, câștigătorul a fost anunțat pe 14 noiembrie, o asociere al cărui lider este o firmă din Suceava. S-au depășit toate termenele prevăzute de lege și urmează ca antreprenorul să fie notificat în vederea semnării contractului de proiectare și execuție. Termenul limită până la care poate fi semnat este 29 ianuarie 2020. Din discuțiile de la CNAIR, contractul va fi semnat la începutul lui 2020. În ceea ce privește 28 B, Botoșani-Târgu Frumos, în maxim una sau două săptămâni se ia decizia privind câștigătorul licitației. Încercăm să accelerăm implementarea investițiilor în continuare”, a declarat Cristian Achiței