Economic

Iftime și Camera de Comerț fac sondaj de opinie printre patronii din Botoșani. Rezultatul va fi transmis decidenților politici

Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Botoșani
Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Botoșani

În cadrul dialogului dinamic cu autoritățile privind dezvoltarea de proiecte generatoare de valoare adăugată, Camera de Comerț și Industrie Botoșani, alături de Sistemul Camerelor de Comerț din România, și-a propus pentru începutul anului 2020 inițierea unei consultări a firmelor din județul Botoșani privind problemele specifice cu care se confruntă acestea la nivel local.

 

 

Problematica identificată de operatorii economici, precum și propunerile privind sprijinul concret pe care îl poate acorda Camera de Comerț Botoșani, al cărui președinte este omul de afaceri Valeriu Iftime, vor fi integrate într-un material centralizator la nivel național – o sinteză a problematicilor identificate de camerele de comerț și companii, care va fi înaintat către decidenții politici.

 

 

Rugăm așadar firmele, că până pe 27 ianuarie 2020, să ne transmită pe adresa de mail secretariat@cciabt.ro, principalele 3 probleme specifice/solicitări pentru a le putea centraliza la nivel de județ și a le putea integra în sinteză la nivel național, care va fi înaintată factorilor de decizie.