O firmă din Botoșani produce cabluri pentru sectorul auto, infrastructură și telecomunicații

0

NOU PROIECT 2020 -Hidroplasto- Un nou jucator pe piata cablurilor electrice, cupru , aluminiu , cabluri rigide si flexibile , cabluri nearmate , cabluri armate , cabluri ecranate , cabluri ecranat-armate.

 

După ce s-a impus pe piața națională cu produse unicat folosite la cele mai importante lucrări de infrastructură, de la drumuri, piste de aeroport și baraje, la cele de construcții civile, o companie din Botoșani a demart un nou proiect care pune județul pe harta producătorilor de cablaje, investiție care ar putea atrage în viitor și alte companii de profil.

 

  

”Oferim solutii si Servicii de extrudare pentru izolarea conductoarelor electrice si anveloparea cablurilor LV, MV si HV. Extrudare in diverse materiale flexibile termo-izolante. Dezvoltarea continua a tehnologiei informatiei are ca efect cererea permanenta de solutii pentru transmiterea cu precizie unui volum cat mai mare de date. Oferta noastra include solutiile optime de extrudare pentru cabluri”, a declarat omul de afaceri Cătălin Silegeanu, directorul general al Hidroplasto. 

 

Cablurile se folosesc in Sector Auto , Sector Constructii Civile , Sector Infrastructura , Sector Comercial , Sector Energetic , Sector Feroviat , Sector Telecomunicatii.

 

Cablurile sunt izolate in PVC , sunt realizate conform standardelor nationale si international , folosind tehnologii modern de fabricatie.

Cătălin Silegeanu a spus despre tehnologia folosita:

Diferitele tipuri de materiale utilizate pentru mantaua exterioara confera acesteia diferite proprietati, adaptate la agresiunile la care poate rezista cablul, de exemplu stres mecanic, atac chimic cu diferite substante chimice, factori climatici sau radiatii ultraviolete. In timpul procesului de realizare a mantalei exterioare, un extruder care lucreaza la temperatura inalta este alimentat cu materiale plastice granulate pe care le topeste si le depune peste ecranul cablului, constituind mantaua exterioara care seamana cu un furtun strans peste ecran. Pentru realizarea cotelor dimensionale, o piesa calibrata indeparteaza, la iesirea din extruder, orice exces de masa plastica si asigura ca suprafata mantalei este lisa.

Procesul de izolare este foarte important pentru obtinerea performantelor superioare. 

 

#Hidroplasto #ExtrudareCablu #CableandwireExtrusion #MadeinRomania #CableExtrusion #Automotive #MadeInBotosani

  

 

 

 

 

 

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *