FIVE CONTINENTS GROUP Botoșani își diversifică oferta de produse lactate de pe piața regională 

0

Începând cu luna februarie.2020, FIVE CONTINENTS GROUP Botoșani, unul dintre cei mai importanți producători români de produse lactate, se adresează consumatorilor cu 3 noi sortimente de brânzeturi, realizate la un nivel de calitate ridicat, care reușesc să surprindă prin gust, prospețime, ambalaj și mai ales prin respectarea cerințelor de „etichetă curată”, aceasta însemnând că la fabricare lor se folosește doar lapte proaspăt și acele ingrediente obligatorii conform rețetei (culturi lactice selecționate, cheag, sare).

Astfel, pe lângă Cașcavalurile renumite pe piața națională și internațională, Brânzeturile (Telemea, Brânză de burduf) recunoscute pentru gustul echilibrat, Smântâna și produsele lactate acide (Sana, Chefir, Iaurt, Lapte bătut) devenite reper calitativ pentru consumator, FIVE CONTINENTS GROUP Botoșani a lansat produsele Mozzarella, Urdă Cremă și Brânză topită.

 

 

 

 

 

Cu lapte românesc, dar obținută printr-o tehnologie italiană, Mozzarella oferă consumatorului o experiență culinară unică. Ambalată în punguțe de 160g (pentru biluțele de Mozzarella Mini) sau în punguțe de 125g (pentru Mozzarella ambalată individual), produsul conservă cu succes gustul dulce și fin al laptelui.

Indiferent de varianta de Mozzarella Five Continents agreată, consumatorul va regăsi un gust proaspăt, reconfortant și delicios al produsului, atât pe un platou de aperitive, cât și ca parte integrantă dintr-un mic dejun savuros, însoțită de câteva roșii cherry, sau însoțită de o salată de legume proaspete. Cu siguranță și copiii vor aprecia apetisantele biluțe albe, proaspete și suculente.

Urda Cremă 250g este un sortiment de brânză proaspătă, ce se adresează consumatorilor cunoscători în materie de gust, făcând parte din categoria brânzeturilor fine. 

Urda Cremă Five Continents este un produs ușor tartinabil, care poate fi consumat ca atare, dar cu un plus de savoare atunci când este acompaniat de plante aromatice. Este ideală pentru alimentația sportivilor, a persoanelor în vârstă dar și pentru alimentația copiilor, ca atare sau în amestec cu fructe sau piureuri de fructe, având aportul proteic de calitate ridicată a unor proteine ușor asimilabile.

  

 

Totodată, Urda Cremă poate fi folosită ca ingredient principal al produselor de cofetărie-patiserie, fiind bază pentru realizarea de umpluturi cremoase sau deserturi delicioase.

Brânza topită este un produs realizat după o tehnologie care respectă ”eticheta curată”, conținând doar Cașcaval de cea mai bună calitate, Smântână, și săruri de topire. Ambalat sub formă de baton de 125g, în variantele Brânză topită cu Cașcaval, sau Brânză topită cu Cașcaval și Smântână, produsul surprinde consumatorul prin intermediul unui gust rafinat dar consistent, ce te îndeamnă să îl cauți pe parcursul întregii zile, în cât mai multe oportunități de consum.

Noile produse lactate realizate de FIVE CONTINENTS GROUP Botoșani pot fi achiziționate din majoritatea magazinelor de comerț tradițional, aflate în Regiunea Nord-Est. Celelalte produse ale companiei pot fi regăsite și în rețelele de comerț modern din România.

 

 

 

 

 

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *