Economic Știri locale Visit Botoșani

Un om de afaceri din Botoșani la un seminar în București: ”Avem locuri minunate… la noi e mai puțină poluare” VIDEO 

#HailaBotoșani Un om de afaceri din Botoșani, invitat la un seminar care a avut loc în București, a făcut lobby într-un mod original pentru turismul din Botoșani și din întreaga regiune în fața bucureștenilor. 

 

Este vorba despre tânărul antreprenor Ciprian Andronache, fondatorul frizeriei La Brici, unul dintre oamenii de afaceri locali care investește cel mai mult în pregătirea angajaților săi.  

 

Acesta a fost invitat la seminarul dedicat Zilei Bolilor Rare și a ținut un discurs în fața celor prezenți.  

 

 



 

 

După un discurs emoționant, Andronache a încheiat cu un îndemn original adresat celor prezenți la întâlnirea din București de a vizita Botoșani și Moldova. 

 

Ciprian Andronache este unul dintre oamenii de afaceri locali care se implică la modul activ în campaniile umanitare derulate în tot județul. 

 

”După 4 ani în care am văzu că tratamentul își face efect am încercat să văd ceva benefic dintr-o boală. 

Și de atunci am încercat să fac foarte multe campanii sociale și să văd cu adevărat problemele din societate. Mi-am dat seama că atât timp cât beneficiez de tratament și sunt viu sunt mai norocos decât foarte mulți oameni. Foarte norocos! 

Cumva toate acestea m-au făcut să îmi trăiesc viața la un mod foarte simplu și să mă bucur ca și cum aș avea toate bogățiile din lume pentru că mi-am dat seama că cel mai important în viață este când ai oameni alături. 

Mă bucur că am fost invitat aici să vă dau și dumneavoastră un semnal de alarmă, să vă bucurați de viață, să vă bucurați de job, să vă bucurați de Capitală pentru că noi moldovenii rar ajungem aici și este un oraș foarte frumos. Și să vă invit în Moldova pentru că și noi avem locuri foarte frumoase și la noi este mai puțină poluare”, a spus omul de afaceri botoșănean Ciprian Andronache la întâlnirea din București. 

 

 



 

Acesta a continuat să promoveze Botoșani și printr-o postare care face mai mult decât multe campanii publicitare ale autorităților locale.

 

Ciprian ANDRONACHE:

”Când eram mic nu exista acest răspuns la întrebarea: ce vrei să te faci când vei fi mare? ” Să lucru în multi-națională ! „.

Acum, nu zic că dimineață nivelul de poluare a fost de 8 mai mare decât limita admisă, ci strict de joburile din imensile clădiri din capitală. Căscam gura și toate au denumiri străine !

” păi bă „, dacă ați vedea cum vara ne învelim că ne este rece de la aerul curat, la noi, la Botoșani?

Dacă ați mânca ” un craston de ciorbă rădăuțeană ” din pui de țară ?

Dacă ați întinde mămăliga în usturoi cu păstăi după ce ați gusta ” hulughița ” coaptă pe plită? ( ciupercă ).

Dacă ați pufăi aburul de la plăcintele cu brânză și mărar coapte în cuptorul din curte ?

Dacă v-ați plimba pe malul lacului lui Eminescu admirând nuferii și dansul frunzelor pe muzica copacilor bătrăni ce recită Luceafărul ?

Vă zic eu, v-ați simți români ! Români sănătoși și liniștiți, așezați și naționaliști.

Ce să zic ? De la Cluj la București am făcut escală la Botoșani să îi zic ” La mulți ani mamei” mele, și admir orice oraș. Toate-s faine, tehnologizate ( aici liftul zboară nu urcă, de ex ) cu business-uri mari, investiții și șpecialiști, dar viața ?! A ajuns viața ca aerul, poluată !

Hai la Moldova, măcar un weekend, să simți că trăiești !

#HaiLaBotosani

 

 

 

 



 

https://www.facebook.com/ciprian.andronache.127/videos/200855761004413/