Economic Știri locale

Antreprenorii se unesc împotriva crizei! Grup de whatsapp doar între oamenii de afaceri. Informațiile transmise ar putea salva afaceri și locuri de muncă

Un tânăr om de afaceri din Botoșani vrea să unească antreprenorii locali pentru a putea comunica mai ușor în următoarea perioadă, mai ales după instituirea Stării de Urgență la nivel național. 

Sorin Cornilă, cel care deține compania Powerline, propune constituirea unui grup de whatsapp doar pentru oamenii de afaceri locali pentru a comunica în următoarea perioadă. 

Scopul este acela de a face schimb de informații și de soluții pentru perioada pe care urmează să o traversăm în condiții deosebit de grele atât pentru sănătatea umană, cât și pentru sănătatea mediului de afaceri. 

 



 

 

 

”Pentru membrii de pe grup, intentionez sa formez un grup de whatsapp cu oamenii de afaceri din Botosani, grup care sa fie un instrument util ca sa comunicam, sa impartasim informatii, idei, propuneri, etc. Cine doreste va rog sa lase la comentariu     Nume/Prenume – Firma – Nr. telefon”, a transmis Sorin Cornilă pe grupul de Facebook SOLIDARITATEA, grup constituit de antreprenoarea Mihaela Stoiciuc, de la Mischa Kids. 

 

Panica în urma infecțiilor cu coronavirus afectează deja companiile, de la cele mai mici, până la cele mai mari fabrici, iar viitorul, din toate punctele de vedere, poate fi mai ușor printr-o comunicare mai bună. 

 

 

 

loading…