Agricultură Economic Știri locale

Producătorul de lactate Five Continents își continuă activitatea. Tonino Boldea: ”Lucrăm în ritm normal”

Fabricile de lactate din județ își continuă activitatea astfel încât produsele lactate de calitate fabricate în Botoșani vor continua să fie pe rafturile magazinelor, fermierii au cui să livreze laptele, iar botoșănenii știu că vor avea mâncare pe rafturile magazinelor. 

Una dintre cele mai mari fabrici de procesare a laptelui, Five Continents, cu câteva sute de angajați, își continuă activitatea ca și până acum, produce și livrează în ritm normal. 

Omul de afaceri Tonino Boldea, proprietarul fabricii Five Continents, a declarat că măsurile de igienă impuse în fabrică sunt la cel mai înalt nivel și că totul se derulează bine. 

 

 



 

 

”Am împărțit activitatea în schimburi, am cumpărat aparat de măsurat temperatura salariaților, avem responsabili care îi verifică și facem tot ce putem să îi protejăm. Colectăm lapte în continuare pentru că nu putem lăsa fermierii cu laptele în drum. Am luat măsuri de protecție și la centrele de colectare a laptelui și până acum totul decurge normal, lucrăm în ritm normal, livrăm în ritm normal”, a declarat omul de afaceri Tonino Boldea

Firmele mari ale județului își continuă activitatea și conferă siguranță în mediul de business pentru derularea contractelor și menținerea locurilor de muncă. Elsaco Electronic, Conrec, Agremin și acum grupul de firme Five Continents anunță că iau măsurile de protejare cele mai drastice și își continuă activitatea.

 

 

 

 

loading…