Administrație Economic Politică Știri locale

Primarul Flutur: ”Pentru cei din administrație a venit un moment al adevărului, să justifice triplarea de salariu”

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani, a declarat că bugetarii trebuie să demonstreze populației pe timpul crizei de coronavirus motivele pentru care și-au primit majorările salariale din ultimii ani, deși bugetele nu permiteau asemenea creșteri. 

Prezent în emisiunea Dialog Deschis, la Tele M, edilul-șef al municipiului Botoșani a făcut o declarație care sigur nu îl va face vedetă printre funcționarii publici, dar va atrage sprijinul restului populației. 

Salariile angajaților Primăriei Botoșani, dar mai ales ale celor din Consiliul Județean Botoșani sfidează toată masa de angajați din mediul privat din municipiu și județ.

 



 

 

”Nu știu dacă ceea ce ofer este siguranță, dar ofer speranță. Să știe toată lumea că în sfârșit și pentru cei din administrație a venit un moment al adevărului, să își justifice fiecare triplarea de salariu. Să justificăm lucrul acesta! Este un motiv în plus să dăm dovadă cu toții de profesionalism, patriotism și solidaritate cu toți cei cărora le este greu”, a declarat primarul Cătălin Flutur

De creșterile salariale din ultimii ani a beneficiat inclusiv primarul Cătălin Flutur.

 

 

loading…