Economic

Solidaritate în timp de criză: Un primar propune eliminarea tuturor pensiilor speciale ACUM și plafonarea veniturilor bugetarilor 

Un primar liberal propune măsuri speciale la timpuri speciale.

Acesta susține că este momentul ca lidership-ul României să demonstreze că este format din oameni de stat care se gândesc la binele și viitorul țării. 

Primarul Dan Oloeriu, edilul-șef al orașului Flămânzi, unul care a atras fonduri europene de peste 20 milioane euro, spune că starea de urgență în care ne aflăm și viitorul incert trebuie să aducă măsurile cele mai sănătoase pentru români și România. 

 



 

 

 

”Cei de la conducere trebuie să ne arate că sunt bărbați de stat și că au curajul să ia măsurile cele mai bune pentru România și pentru români. Avem nevoie de oameni hotărâți, care să arate că sunt hotărâți să trateze problemele cu care ne confruntăm cu fermitate și cu cele cele mai bune gânduri pentru viitorul nostru al tuturor. Eu propun eliminarea absolut a tuturor pensiilor speciale, să nu mai existe noțiunea aceasta pentru nicio categorie, pentru nimeni, și deși știu că nu voi fi apreciat de colegii mei din administrație, dar propun plafonarea veniturilor bugetarilor. Totul trebuie corelat cu veniturile României, totul trebuie corelat cu realitatea. Noi avem nevoie să reconstruim țara, să repunem economia pe picioare, iar pentru asta pensiile speciale trebuiesc eliminate, iar salariile bugetarilor plafonate, aduse la nivelul veniturilor României. România este în stare de urgență”, a declarat primarul Dan Oloeriu.

 

 

 

 

 

 

loading…