Administrație Agricultură Economic Știri locale

Animalele nu trebuie să sufere! Intervențiile la Clinica Ramvet se fac pe bază de programare. Oamenii, rugați să respecte regulile

Restricțiile impuse de măsurile de combatere a răspândirii Coronavirus nu vă lasă fără soluții pentru a vă ajuta animalele de companie, prietenii necuvântători. 

Clinica Ramvet, una dintre cele mai bine dotate la nivel local și unde au loc printre cele mai grele intervenții chirurgicale la animale, anunță că a impus măsuri de igienă draconice pe care trebuie să le respecte oamenii pentru a-și putea ajuta animăluțele.

 

Pe contul de Facebook al Ramvet sunt specificate măsurile pe care clinica le va aplica începânde de luni, 23 martie:

 

 



 

”Stimați Clienti 

 

Începând cu data de 23.03.2020 (pentru o perioada nedeterminata), in contextul PREVENIRII ȘI COMBATERII riscului Infecții cu COVID19, administrația cabinetul RAMVET ia următoarele decizii:

 

📍PROGRAM: 09-15

 

📍Vom primi pacienți doar pe baza de PROGRAMARE TELEFONICĂ /FB SAU MAIL!

 

📍Va rugam sa discutați problema Dvs cu unul din medicii noștri pentru a stabili DACĂ ESTE NECESAR SA VA DEPLASAȚI LA CABINET !

 

📍Pentru siguranța Dvs și a celor din jur, va recomandam sa așteptați in mașina sau afara, timp in care unul dintre medici va ieși pentru a discuta cu Dvs (la o distanță adecvată) și va prelua animalul de companie pentru tratamente/vaccinări/deparazitari.

Dacă acest lucru nu este posibil, este PERMIS INTRAREA UNEI SINGURE PERSOANE IN SALA DE AȘTEPTARE !!! Clienții nu au acces in SALA DE CONSULTAȚIE !

In sala de AȘTEPTARE încercați SA NU ATINGEȚI NIMIC!

 

📍La intrarea / ieșirea din cabinet va rugam sa va dezinfectanți sau sa purtați mănuși cu produsele puse la dispoziția Dvs de către cabinetul nostru!

 

📍Clienții care au nevoie de hrana, șampon, produse ce nu necesita intervenția medicului veterinar, sunt rugați sa sune, timp in care i se pregătește ceea ce are nevoie iar un medic, va ieși și ii v-a da comanda! (NU ESTE NECESARĂ INTRAREA IN CABINET PENTRU ACESTE LUCRURI)

 

📍In aceasta perioada NU SE MAI FAC URGENTE DUPĂ ORA 15 !!! Va rugam sa veniți in intervalul stabilit de către administrator !

 

📍NU VOM PERMITE SUB NICI O FORMA ACCESUL PERSOANELOR CE PREZINTĂ SIMPTOME RESPIRATORII ❗️❗️❗️

 

VA MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE !”

 

 

 

loading…