Agricultură Economic Știri locale

Tânăra care livrează la domiciliu produse farmaceutice veterinare în Flămânzi, Coșula și Leorda pentru a ține cât mai multe persoane în casă

Maria Mirabela Anton, medic veterinar concesionar
Maria Mirabela Anton, medic veterinar concesionar

Antreprenorii își reinventează business-urile afectate de măsurile restrictive de circulație în încercarea de a stopa extinderea Coronavirus în România, dar dau dovadă și de implicare socială maximă acum, în momentul cel mai greu pentru toți. 

Maria Mirabela Anton deține o farmacie veterinară în orașul Flămânzi și este medic veterinar concesionar în Coșula și Leorda. 

Aceasta a anunțat că vrea să evite cât mai mult ieșirea persoanelor din casă, motiv pentru care a adus în business-ul său ceva ce până acum nu exista, respectiv livrările la domiciliu. 

 

 



 

 

 

”Având în vedere situația actuală din țara noastră, vrem să vă fim alături, fapt pentru care începând de LUNI 23.03.2020, pentru comenzile mai mari de 100 RON, precum și situațiile urgente din localitățile Flămânzi, Coșula și  Leorda, ne punem la dispoziția voastră să vă livrăm la domiciliu produsele necesare din Farmacia veterinară Intellivet. Pentru comenzi ne puteți contacta pe pagina de facebook Farmacie veterinară Intellivet sau la numărul 0766583043, urmând să stabilim detaliile împreună!”, a scris Maria Mirabela Anton

 

Totodată, Intellivet continuă să ofere o pereche de mănuși gratis fiecărui client. 

 

FITI RESPONSABILI SI TOTUL VA FI BINE!

 

#TOTULVAFIBINE

#IMPREUNAVOMREUSI

#INTELLIVET

#ALATURIDEDUMNEAVOASTRA

#ALATURIDEANIMALE

 

 

 

loading…