Economic Știri locale

Unul dintre oamenii de afaceri care a donat pentru medici: ”În timp ce managerii spun că au de toate… mesaje disperate”

Unul dintre antreprenorii care a donat, dar s-a și implicat activ în căutarea și chiar producerea și distribuirea de echipamente de protecție pentru medici, asistenți și infirmieri, s-a declarat contrariat de situația incredibilă de la Spitalul Județean de Urgențe Botoșani. 

În timp ce medicii și asistenții solicită sprijinul comunității locale pentru a primi echipamente de protecție în fața Coronavirus, conducerea unității medicale are un mesaj incredibil: Avem de toate!

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu solicită autorităților și conducerii Spitalului Mavromati să prezinte o situație reală cu necesarul la zi de echipamente de protecție, de dezinfectanți. 

 

 

 



 

”Ma simt confuz! In plina criza COVID…in timp ce maternitatea Botosani este transformata in spital Covid-19 informațiile despre materialele de care ar fi nevoie in spitale sunt diferite. In timp ce managerii spun ca au de toate si ca nu le lipseste nimic…cei implicati direct transmit mesaje disperate către grupul de oameni de afaceri constituit tocmai pentru a fi de ajutor in aceste momente grele. Medicii spun ca nu au masti, viziere, combinezoane, ochelari, masini de spălat si cer disperati ajutorul cui poate sa l ofere. Care e situatia reală? Care sunt nevoile reale? Care e varianta adevărată? Ce e adevăr și ce e minciună? Doar vreau sa mi spuna cineva…in măsura…Au cadrele medicale materiale de protecție in lupta cu virusul sau nu???? Au nevoie de ajutor sau nu??? Care Este Realitatea din Spitale?”, a postat Cătălin Silegeanu pe contul său de Facebook.

 

#ImpreunaVomReusi #TotulVaFiBine

 

 

 

 

 

loading…