Administrație Economic Politică Știri locale

Șoptică o duce pe Violeta Alexandru în două fabrici și la Fundația Hand of Help



 

Președintele PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică, a anunțat că ministrul Muncii, Violeta Alexandru, va vizita două fabrici de confecții din Botoșani și Dorohoi, în cadrul întâlnirii cu mediul local de business convocată de omul de afaceri Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură. 

Ministrul va ajunge astăzi la Botoșani, iar la ora 11.00 are programată și o conferință de presă la sediul celei mai mari companii de confecții din județ. 

 

 

 

”În urma discuțiilor cu mediul de afaceri botoșănean, am văzut necesitatea unei discuții directe și aplicate cu conducerea Ministerului Muncii despre problemele cu care se confruntă, în special în aceste luni în care contextul epidemiologic a pus frână economiei. Doamna ministru va avea întrevederi cu oficialii locali, cu oamenii de afaceri, vizitând totodată doi mari angajatori din municipiile Botoșani și Dorohoi, dar și Fundația Hand of Help. Cu siguranță, prezența doamnei ministru al Muncii, Violeta Alexandru, la Botoșani va întări încrederea în măsurile pe care Guvernul PNL le-a luat și le va lua în continuare pentru ca efectele pandemiei de coronavirus să se răsfrângă cât mai puțin asupra populației”, a declarat senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.