Administrație Economic Politică Știri locale

Șoptică îi aduce la Botoșani pe ministrul Fondurilor Europene și vicepremierul României. Vor fi întâlniri cu oamenii de afaceri, primarii și Nova Apaserv



 

Ca urmare a preocupările constante a senatorului PNL, Costel Șoptică, președintele Organizației Județene PNL de a aduce județul Botoșani în atenția autorităților centrale, marți, 28 Iulie, vor ajunge în județul nostru dna vicepremier Raluca Turcan și dl ministru al Fondurilor Europene Marcel Boloș. 

 

Instituția Prefectului va găzdui, începând cu orele 9.00 o întâlnire cu autoritățile locale, care va cuprinde și o discuție cu reprezentanții operatorului de apă, Nova Apaserv, ținând cont de problemele cu care s-au confruntat botoșănenii pe partea de apă și canalizare. În aceeași locație, începând cu orele 10.00 va avea loc o conferință de presă, urmată, la orele 11.00, de o întâlnire cu oamenii de afaceri la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură. La orele 12.30, cei doi reprezentanți ai Guvernului se vor deplasa la Fundația “Hand of help”, după care va avea loc o întâlnire cu primarii din județul Botoșani. 

 

În ultima jumătate de an, cu sprijinul senatorului PNL Costel Șoptică, mai mulți miniștri din Guvernul Orban au ajuns la Botoșani, unii chiar și de două ori, pentru a prelua problemele locale. 

 

Departamentul de Comunicare al PNL Botoșani