Administrație Economic Știri locale

Cătălin Rotundu, secretarul general al PNL, cere susținere pentru plaja Stânca-Ștefănești: ”Ceea ce este bun pentru populație trebuie păstrat și nu distrus!”



Primarul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu, cel care este și secretarul general al PNL Botoșani, solicită tuturor autorităților locale să sprijine funcționarea plajei de la Stânca-Ștefănești. 

Într-o postare pe contul său de Facebook, secretarul general al PNL susține că acest gen de investiții trebuie să beneficieze de întreg suportul administrației locale și nu de blocaje birocratice și de altă natură. 

Totodată, primarul comunei Dângeni afirmă că toți primarii din zona Săveni-Ștefănești își manifestă susținerea pentru proiectul plajei Stânca-Ștefănești. 

 



 

”Ceea ce este bun pentru populație trebuie păstrat și nu distrus !!!

În aceste zile unele oficialități luptă pentru închiderea plajei amenajate pe malul barajului Stâncă-Costești . Personal ,consider că acest gen de Investiții trebuiesc susținute spre a se dezvolta. Dacă sunt cumva documente sau avize care încă nu au fost obținute, atunci să aducem la cunoștință antreprenorilor și să-i ajutăm să le obțină, nu să-i blocăm în a le obține invocând tot felul de motive ,unele mai trăsnite ca altele.

Să lăsăm orgoliile politice, administrative sau economice deoparte și să începem a contribui la dezvoltarea județului prin implicare, asumare, dialog și colaborare în scopul de a oferi populației un confort de exprimare liberă a propriei voințe, cu respectarea cadrului legal,evident. Sper să fiu înțeles corect și știu că majoritatea primarilor din zona Săveni-Ștefănești împărtășesc și susțin această opinie pertinentă prezentată în această postare”, a postat Cătălin Rotundu pe contul său de Facebook.