Economic Politică

Cătălin Silegeanu, independentul care vrea asfaltări mai multe cu bani mai puțini, rețele de apă și canalizare la preț corect, limitarea subvențiilor pentru firmele CL-ului

Câteva dintre subiectele de interes public ocolite de marea majoritate a candidaților la Primăria Botoșani care beneficiază de susținerea partidelor politice au fost abordate direct de omul de afaceri Cătălin Silegeanu, candidatul independent la funcția de primar al municipiului reședință de județ. 

Asfaltări mai multe cu bani mai puțini, rețele de apă și canalizare la prețul corect, fără subvenții fără limită pentru companiile din subordinea Consiliului Local, unde partidele au cei mai mulți dintre angajați, reducerea timpului în care un proiect se implementează. 

Antreprenorul Cătălin Silegeanu susține că prețurile pe care mediul privat le rulează pentru investiții sunt diferite față de cele cu care sunt efectuate investițiile în mediul public. Marile lanțuri din retail, multinaționalele care au construit fabrici în România au construit rețele de apă și canalizare și chiar drumuri la prețuri mai mici decât au făcut primăriile, consiliile județene și Guvernul. 

Prețurile reale sunt, potrivit lui Cătălin Silegeanu, singura soluție pentru ca Botoșani să se dezvolte în următorii ani și să scape de cei 59,1 kilometri de drum de piatră, iar limitarea subvențiilor acordate companiilor din subordinea Consiliului Local, pline cu membri de partid, ar fi una dintre sursele de economie la buget pentru a avea bani de investiții. 

Catalin Silegeanu : Candidat Independent la Primaria si Consiliul Local Botosani, CMF: 24200340

Urmăriți propunerile lui Cătălin Silegeanu în interviul VIDEO realizat chiar în fața Primăriei municipiului Botoșani: