Sănătate din natură, eveniment organizat de Ferma Apicolă Marineac și doctorul Mihaela Olaru. Mierea în trei culori, vedetă

0Peste două săptămâni va avea loc în Botoșani evenimentul ”Sănătate din natură”, organizat de Ferma Apicolă Marineac și doctorul Mihaela Olaru la Uvertura Mall. 

Astfel, la etajul 4 din mall, în week-end-ul 23-25 octombrie, veți putea găsi produse naturiste care să vă ajute la întărirea generală a stării de sănătate. 

Iustin Marineac, proprietarul Fermei Apicole Marineac, va veni cu o nouă miere în trei culori, produs unic pe piață, o nouă combinație realizată la ferma din județ.

 

 

”În parteneriat cu doamna doctor Mihaela Olaru am hotărât să aduc evenimentul „SĂNĂTATE  DIN NATURĂ” la Botoșani . Așa că vă așteptăm între 23-25 octombrie la Uvertura Mall , etajul 4 , pentru a vă bucura de produsele expuse. Până atunci …ne mai jucăm cu mierea specific brand-ului Ferma Apicola Marineac ! CUM VI SE PARE NOUA COMBINAȚIE? #rapita #polifloră  #iulișcă”, a precizat Iustin Marineac, proprietarul Fermei Apicole Marineac. 

 

 

loading…

 

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *