Agricultură Economic Știri locale

FOTO Cașcavalul de Săveni și noua miere în trei culori de la Marineac, vedetele noului Magazin al Producătorului



Vlăsie Company își consolidează prezența pe piața din Botoșani prin inaugurarea în municipiu a celui de-al doilea Magazin al Producătorului

Sâmbătă, 10 octombrie, tocmai în ziua în care s-au sărbătorit Ziua Produselor Agroalimentare Românești, începând cu ora 9 a avut loc deschiderea noului Magazinul Producătorului situat în Str. GRIVIȚA NR.1, peste drum de mall. Vlăsie Company mai deține un magazin propriu pe Primăverii la intersecția cu Bulevardul George Enescu. 

Pe lângă brânzeturile ”Vlăsie” care au deja un loc al lor în rândul botoșănenilor, magazinul găzduiește la vânzare și delicioasele produse apicole ale Fermei Apicole Marineac. 

Astfel că vedetele acestui magazin sunt Cașcavalul de Săveni, singurul cașcaval din România care va primi recunoaștere la nivel european, și celebra miere în trei culori produsă de Ferma Apicolă Marineac, dar și ApiImunostimulatorul produs după o rețetă unică de Iustin Marineac. 

Constantin Aniculăesa, directorul Vlăsie Company, și Iustin Marineac, directorul Fermei Apicole Marineac, au participat la deschiderea de sâmbătă a noului Magazin al Producătorului, iar Aniculăesa a precizat că special a ales data de 10 octombrie pentru a marca ziua produselor agroalimentare românești.

 

 

loading…