Economic Știri locale

Producătorul de mezeluri tradiționale Carmangeria Stejarul are vânzări în media normală a acestei perioade anuale



 

Pandemia de Coronavirus nu afectează volumele de vânzări în cazul alimentelor de calitate.

Unul dintre cei mai importanți producători de mezeluri și preparate din carne din județul Botoșani, compania Impex Dona SRL, care deține brandul Carmangeria Stejarul, are vânzări în grafic în ultimele luni, deși cu o tentă ușoară de scădere. 

Cristina Breșug, managerul companiei Impex Dona, a declarat că tenta de scădere a vânzărilor pentru ultimele luni a fost una lină și normală pentru această perioadă. 

Un aspect extrem de important este acela al relației cu distribuitorii de materii prime, iar Breșug susține că totul a decurs normal. 

 


 

”Activitatea noastră se încadrează în normalul perioade pe care o traversăm, chiar dacă avem o tentă ușoară de scădere de câteva procente, însă una firească an de an pentru această perioadă a anului. În ceea ce privește procesarea de materii prime, am păstrat relațiile cu furnizorii locali și totul a decurs foarte bine, fără nicio problemă”, a declarat Cristina Breșug

 

Carmangeria Stejarul are o gamă de produse naturale, după rețete foarte vechi, fără niciun fel de adaos chimical pe care le puteți cumpăra din magazinele proprii ale producătorului din Piața Centrală, Piața Viilor și magazinul Dona-Dona de pe Primăverii. 

Totodată, produsele din carne proaspătă sunt printre cele mai apreciate de botoșăneni pentru că sunt preparate doar cu carne și condimente naturale în combinații care de care mai gustoase, de la celebrii mici, la cârnați cu cașcaval, bacon, burger, cârnați la satâr, tobă, parizer doar din carne și condimente naturale, cremwurști doar din carne și condimente naturale.