Gelu Graur: ”Gata! M-am săturat să fiu subiect de experiment! Așa că… VÂND OLD SCHOOL”

0

  

 


Anunțul șoc al sfârșitului de lună vine din partea îndrăgitului Gelu Graur, fost jandarm, fost polițist anti-mafia, cântâreț, antreprenor.

Acesta și soția sa, Sînziana Secrieru, au deschis împreună un club, Old School, dar tot ce s-a întâmplat în acest an plus revenirea la scenariul roșu în municipiul Botoșani, care înseamnă, printre altele, și reînchiderea restaurantelor, par să fi pus capac aventurii în acest business.

Pe contul său de Facebook, Gelu Graur a anunțat vânzarea clubului OLD SCHOOL.

 
 

”Gata! M-am saturat sa fiu subiect de experiment! 2020 a venit frumos, cu trupe live, stand up, teatru, pictura, poezie, party-uri lungi si frumoase! M-au inchis si am platit chirie 3 luni, din buzunar. Am inteles. Apoi am deschis terasa, m-au controlat ca pe un suspect, desi investisem in termometre, covoare speciale, substante speciale, dezinfectanti, lampi UV, antifonare… clienti putini, distantare! Vecini draguti au cautat o vara intreaga sa ne inchida. Nu am fost sanctionat niciodata! Am iesit la vot, ca este un drept si o obligatie morala. Am angajat si platit 11 persoane carora le-am platit si cursuri, am renovat spatiul interior si am investit in mica noastra bucatarie. Am stat si 14 zile carantinat…

Sunt 8 luni de cand stau cu sabia deasupra capului…ne inchid, nu ne inchid…ora 23.00 etc.

Nu sunt un „Toma” care nu crede in virus sau in masca, dar nu mai cred in capacitatea lor de a ma guverna sau administra! Focare in institutii publice, privatii inchisi!

Asa ca…VÂND OLD SCHOOL! Detalii in privat.

Multumesc celor care ne-au trecut pragul, prieteni, clienti, artisti, personal”, a postat Gelu Graur.

  

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *