Economic

Sistemul all în one HP 2130 – echipamentul preferat al consumatorilor casnici

Trebuie să recunoaște, puține mai sunt locuințele în interiorul cărora nu găsești cel puțin un dispozitiv de tip multifuncțional, o imprimantă, un scaner sau un copiator.

Şi pe bună dreptate, aceste instrumente sunt accesibile şi sunt de ajutor într-o varietate foarte mare de  situații. Pentru că vorbim de accesibilitate, cu siguranță nu putem să nu aruncăm măcar o privire sistemului all în one HP 2130. Caracteristicile acestuia, versatilitatea şi costul de achiziţie relativ redus îl fac foarte apreciat în rândul consumatorilor casnici. Sistemele cu cerneală sunt preferate pe acest segment, din pricina volumului relativ redus de lucru. Dispozitivele care folosesc consumabile de tip  tonere imprimanta sunt ceva mai costisitoare şi mai potrivite pentru volum mai mare, de aceea sunt excluse din start de această categorie de utilizatori.

HP all în one 2130 – echipament care surprinde

De la prima vedere, dispozitivul apare ca o surpriză plăcută. Este compact, are carcasa modernă şi un design integrabil. Este plăcut la atingere şi ergonomic, fapt ce prin duce senzaţie de plăcere în timpul utilizării. Meniul şi interfața sunt prietenoase, de aceea sistemul este facil de utilizat. Poate fi pus în funcţiune şi exploatat chiar şi de persoanele cu competenţe digitale reduse.

Performanțele de copiere şi scanare sunt ridicate, fapt ce face ca dispozitivul să poate fi utilizat cu succes de elevii de liceu şi  studenții, care au necesar mai ridicat de imprimare. Sistemul este recomandat pentru un volum mediu de 1000 pagini lunare.

Sistemul multifuncțional 2130 HP – economice şi flexibilitate

Multifuncţionalul HP 2130 este unul flexibil când vine vorba de consumabile. Nu doar prin prisma eficienţei dar şi din punct de vedere al flexibilităţii. Soluţiile potrivite pentru acestea sunt: cartuş HP 302 negru, cartuş HP 302 tricolor, dar şi  cartuşele de tip F6U65AE, F6U67AE, F6U66AE, F6U68AE.

Opțiunile variate oferă un control mai mare asupra costurilor legate de consumabile. Indiferent de soluția selectată calitatea garantată este acestei

Sursa foto:
FabrikaSimf / Shutterstock.com