Economic

Top 3 aspecte de care sa tii cont cand alegi un distribuitor veterinar



 

In urma cu 20 de ani, optiunile in ceea ce priveste distribuitorii veterinari erau mult mai limitate. Existau pe piata doar anumite companii, dintre care unele isi desfasoara activitatea si azi, dar criteriile de selectie nu erau foarte clar conturate. 

Din fericire, astazi, optiunile s-au diversificat si poti face selectia in functie de anumite valori. Cum alegi un distribuitor veterinar de incredere? Iata cele mai importante 3 aspecte de care sa tii cont. Te vor ajuta sa iei decizia rapid si in cunostinta de cauza, fara sa risti nicio clipa.

 

 

  • Experienta pe piata

 

Experienta in continuare este un factor esential, cu atat mai mult in domeniul farmaceutic veterinar. Iti recomandam sa optezi pentru acele companii care si-au consolidat si mentinut pozitia pe piata, avand suficienta expertiza in domeniu si multi clienti in portofoliu. Este important sa fii selectiv, motiv pentru care un distribuitor cu 20 de ani de experienta nu este un obiectiv prea inalt, ci din contra: o alegere foarte recomandata, daca vrei sa te bucuri de un proces de comunicare eficient si sa iti bazezi increderea intr-o colaborare durabila. Pasiunea pentru domeniu se resimte si in numarul de ani de experienta pe piata.

 

  • Adaptabilitatea la schimbare

 

Piata veterinara este intr-un continuu proces de schimbare. Dinamica este atat de puternica, incat cei care nu tin pasul vor fi in scurt timp depasiti. Pentru ca cercetarile continua si se dezvolta, apar periodic noi solutii optime pentru animale, mai putin invazive, mai usor de administrat si chiar mai eficiente din punct de vedere al tratamentului. Din acest motiv, se recomanda sa colaborezi cu un distribuitor ce crede in inovatie si tine pasul cu cele mai recente descoperiri, avizate si recomandate de entitatile autorizate. In permanenta, scopul comun este grija si dragostea pentru animale, starea lor de sanatate fizica si psihica.

 

  • Varietatea produselor comecializate

 

Strans determinata de punctul 2, varietatea produselor este definitorie in decizia de colaborare cu un anumit distribuitor. Trebuie sa te asiguri ca ai acces la o gama ofertanta de produse cu rol in preventia si in combaterea bolilor, dar nu numai. Produsele din categoria de ingrijire zilnica sunt, de asemenea, importante pentru experienta de ingrijire a animalelor domestice si nu trebuie ignorate. Suplimentele alimentare, vaccinurile, produsele de igiena, antibioticele si antiinflamatoarele, antiparazitarele fac parte din categoria de baza. Aresabilitatea produselor este, de asemenea, importanta. Vezi speciile tinta.

 

Veteco.com comercializeaza orice tip de vaccin veterinar recomandat

Un distribuitor care impartaseste acelasi valori comune cu cei mai multi dintre medicii veterinari este Veteco.com. Are un interes deosebit pentru inovatie si o grija crescuta pentru animalele de companie. Veteco.com nu doar comercializeaza produse veterinare, ci se implica in mod activ in dinamica acestei piete. 

Aduce specialisti de prestigiu la evenimentele pe care le organizeaza constant, contribuie la calitatea educatiei in acest domeniu si tine pasul cu noile descoperiri din piata veterinara. Produsele se adreseaza atat animalelor de companie, cat si pasarilor din regimul industrial sau cailor. Orice tip de vaccin veterinar, vezi aici, recomandat se gaseste in oferta Veteco.com, cel mai bun prieten al animalelor. Cei care colaboreaza cu acest distribuitor apreciaza filosofia companiei de a pune preventia pe primul loc. Preventia inainte de tratament e cea mai buna solutie si dezvaluie un mindset puternic orientat proactiv.