Economic Știri locale

Cum îți asortezi sandalele cu ținuta (ghid vestimentar pentru bărbați)

Sandalele au fost o perioadă de timp „interzise” din garderoba masculină, dar în ultima vreme au revenit pentru a dicta un nou trend, confortabil și modern. Odată cu creșterea temperaturii, nu este de mirare faptul că bărbații trebuie să se bucure de o încălțăminte care le oferă ventilație.

SportManiac v-a pregătit un ghid de bune practice, cu ținute care se potrivesc acestui tip de încălțăminte.

  • Întâlnire/Ieșire (eveniment semi-formal)

Sandalele Teva Original Universal se pot asorta cu ușurință cu pantalonii chino, dar în același timp și cu blugii închiși la culoare și îndoiți la bază. Se recomandă folosirea pantalonilor în nuanțe închise pentru asemenea evenimente, iar în partea de sus un tricou alb/gri și un sacou negru va scoate ținuta din anonimat. O geantă de umăr din piele și ochelari rotunzi vor reprezenta accesoriile care vor trimite ținuta într-un stil modern și actual.

  • Eveniment formal (nuntă, ceremonie)

Sandalele din piele maro, alăturate de o cămașă albastră, geacă de in și pantaloni lejeri de bumbac se potrivesc unei ținute formale. De asemenea, nu trebuie să ezitați să  asociați costumul elegant (inclusiv vesta și cravata) și sandalele. Puteți opta pentru stilul vestimentar grecesc – culori deschise (alb, gri, albastru deschis).

  • Întâlniri informale (grătare, întâlniri cu amicii)

Dat fiind anotimpul călduros, pantalonii trebuie să se conformeze sezonului, așadar pantalonii de in până la genunchi, o pereche de Sandale Teva Winsted S și un tricou/maiou larg de bumbac vor ajuta în crearea unui stil confortabil pentru un grătar sau întâlnire cu amicii.

  • Plimbare în natură

Plimbarea în natură nu este cu mult diferită față de întâlnirile informare, cu precizarea faptului că este nevoie de o pereche de sandale care să reziste în timp și să ofere aderență, de exemplu Sandalele Teva Original Universal Rope, se asortează oricărei ținute pentru drumeții, oferind în același timp confort și stil unic. Ghiozdanul nelipsit va ajuta la depozitarea principalelor lucruri necesare (apă, șervețele, o mică gustare ș.a.m.d.).

Consultați pagina dedicată sandalelor și realizați-vă outfit-ul într-un mod creativ și practic.