Agricultură Economic Știri locale

FOTO: Paste de casă doar din făină și apă făcute la Bucecea, în județul Botoșani. Crește numărul magazinelor de unde pot fi cumpărate





SUSȚINEM AFACERILE LOCALE ! În județul Botoșani se produc paste de casă doar din făină și apă, fără niciun fel de adiviti sau coloranți alimentari

Pastele Domino sunt produse într-o mică fabrică în orașul Bucecea, singura secție de producție paste din județul Botoșani, iar în ultima perioadă a crescut numărul magazinelor din care pot fi cumpărate. 

Gama de Paste Domino conține penne, spirale, scoici, fidea, tăiței, paste cuib și tuburi, acoperind necesarul atât pentru felul principal de masă, cât și pentru desert. 

 

 

 


”Munca noastra cea de toate zilele: paste fainoase de casa doar cu faina si apa, fara conservați sau alti aditivi. Mândri de produsele noastre. Produsele noastre le gasiti in magazinele Ovisim, Magazinul Producatorului – Vlasie, Brutăria Artizanală Mons Mellis, Magazinul Stejarul de la piata mica si in multe alte magazine sau depozite”, se precizează pe pagina de Facebook a producătorului Pastelor Domino.