Patronul fabricii Formens Botoșani investește 32 milioane euro în cel mai mare campus studențesc privat din București

0

  


SURSA FOTO: DRS-Architects

Antreprenorul francez Gerard Losson, proprietarul producătorului de costume Formens din Botoșani, unul dintre liderii acestei industrii, pregătește construcția unui campus studențesc cu peste 1.000 de camere în locul fostelor depozite Coca-Cola Militari, cumpărate recent, după cum a anunțat în premieră Profit.ro.

Noul proiect, denumit Unique Student Residence, necesită o investiție de 32 de milioane de euro și presupune construirea unui complex format din 4 tronsoane, care se dezvoltă în jurul unei curți interioare.

 

Acesta va găzdui 11 apartamente și spații de cazare pentru tineri la etajele 1-10, spații pentru lucru în comun (zone de studiu, săli de întâlniri, camere media) și magazine la parter, plus 300 de locuri de parcare subterane și 50 supraterane, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

 

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/real-estate-constructii/exclusiv-foto-francezul-gerard-losson-proprietarul-fabricii-costume-formens-ridica-cel-mare-campus-studentesc-privat-bucuresti-locul-fostelor-depozite-coca-cola-militari-concurenta-directa-liviu-20430975 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *