Economic Știri locale

O companie cu sute de apartamente în București, Bacău și Suceava cumpără 50% dintr-un proiect imobiliar din Botoșani




 

New entry în piața imobiliară din Botoșani. O companie cu sute de apartamente construite în București, Bacău, Suceava și Fălticeni cumpără jumătate dintr-un proiect imobiliar din centrul municipiului Botoșani, atrasă de viziunea arhitectului care a studiat în SUA și care a proiectat turnul care urmează a fi construit.

 

Compania Trutzi, condusă de omul de afaceri Ciprian Nuțu, care este și sponsor al echipei FC Botoșani, a preluat 50% din proiectul imobiliar Orhideea Residence, deținut de omul de afaceri Costel Bidașcă.

Astfel, turnul de 10 etaje care se va construi în locul actualului complex comercial Orhideea va reprezenta o investiție din părți egale a celor două familii cunoscute pentru investițiile în domeniul imobiliar din Botoșani și Suceava.

 

 


Parteneriatul cu Trutzi duce și la schimbarea denumirii proiectului imobiliar din centrul municipiului Botoșani.

 

”Proiectul se va denumi AVANERA și parteneriatul cu firma Trutzi este o garanție în plus privitor la calitatea lucrărilor, cunoscut fiind faptul că familia Nuțu dezvoltă doar proiecte imobiliare premium”, a declarat omul de afaceri Costel Bidașcă.

 

Trutzi are construite peste 850 de apartamente în Suceava, Fălticeni, Bacău și București.