Primăria Flămânzi a semnat contractul cu furnizorul autobuzelor electrice. Cel târziu în august vor fi livrate

0
La finalul verii acestui an, orașul Flămânzi va fi singurul din județul Botoșani în care transportul public local va fi efectuat cu mijloace de transport electrice, nepoluante.

Printr-un proiect cu fonduri europene, Primăria Flămânzi a atras o finanțare prin care a asfaltat zece kilometri de drum, a construit un depou, stații de încărcare și a cumpărat trei autobuze electrice pentru a transport public local.

Primarul Dan Oloeriu a declarat că la începutul acestei săptămâni a semnat contractul cu furnizorul de autobuze stabilit prin licitație.

 


”Am semnat contractul cu operatorul care a câștigat licitația și în termen de cel mult 8 luni de zile va livra autobuzele electrice. Ele ar putea ajunge și mai rapid la Flămânzi și vom face toate demersurile pentru a fi și puse în folosință într-un termen cât mai rapid de la primire”, a declarat primarul Dan Oloeriu.

Totodată, Primăria Flămânzi accesează un nou proiect cu finanțare europeană pentru a mai cumpăra două autobuze electrice, prin care să fie extins transportul public local, și va mai asfalta nouă kilometri de drum local.

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *