Administrație Economic Știri locale

Silegeanu replică dură pentru conducerea Eltrans: Nu înțeleg de ce doriți să vă faceți de râs! Se poate ajunge la plângere PENALĂ



 

Comunicat de presă: Sincer nu inteleg de ce doriti sa va faceti de ras in tot municipiul Botosani fiind o echipa tanara care chiar credeam ca poate aduce o schimbare in bine in ora si nu mai asculta de ordine politice in anul 2022 cand toti avem acces la informatii publice.

 

In primul rand macheta a fost aprobata in Comisia dumneavoastra inca din data de 03.05 (vezi print screen mai jos) , iar in cc mailului se afla si adresa dl.director general Andrei Turcoman. Macheta contine `by Catalin Silegeanu`.

 

Tot in data de 03.05.2022 ati primit pe mail si dumneavoastra si eu oferta de pret pe macheta (cu by Catalin Silegeanu) – vezi print screen nr. 2.

 

Dupa oferta transmisa , am acceptat si am achitat colantarea si decolantarea a 2 autobuze cu macheta aprobata de toti (by Catalin Silegeanu).

 

In data de 12.05.2022 , echipele de la firma Roland Partner s-au deplasat la sediul Eltrans si li s-a pus la dispozitie un autobuz pentru a fi colantat , lucru ce s-a si intamplat conform machetei aprobate de DUMNEAVOASTRA cu `By Catalin Silegeanu`.

 

In anexa transmisa astazi ati scos macheta si ati modificat intreaga grafica. Prin urmare , va rog sa terminati cu acest CIRC ieftin sa transmiteti anexele conform intelegerii avute initial cu `by Catalin Silegeanu` . Deja imi consumati timp si bani.

 

In cazul in care nu veti da curs cererii mele pana astazi la orele 15.00 ma vad nevoit a ma indrepta catre organele competente , avand in vedere faptul ca ELTRANS SA este o societate in subordinea C.L. si nu mi se pare corect , chiar mi se pare un ABUZ IN SERVICIU de catre anumite persoane obligandu-ma pe mine sa imi schimb sigla ce o avem de 2 ani de zile.

 

Mai presus de atat in cazul in care veti proceda la decolantarea autobuzelor , incalcati contractul semnat inca din data de 18.04.2022 (pe care mi l-ati confirmat ca l-ati primit , furnizandu-mi si numar de inregistrare), motiv pentru care ma voi indrepta catre organele competente pentru solutionarea acestei situatii in mod legal.

 

Concluzia: Trimiteti autobuzul pe trase , transmiteti contractul cu anexele initiale avand sigla `by Catalin Silegeanu` , transmiteti factura pentru a o achita si pregatiti al doilea autobuz pentru a fi colantat in cursul zilei de joi 19.05.2022.

 

Va rog sa tineti cont ca decizia mea asa cum v-am anuntat este finala : Autobuzele trebuie sa indeplineasca conditiile brandului Hidroplasto si anume HIDROPLASTO by Catalin Silegeanu. Nu exista si nu vom accepta alta varianta.

 

Va rog sa tineti cont ca orice discutie cu privire la acest subiect o aveti DOAR cu mine. Degeaba sunati la birouri si incercati sa luati legatura cu alte persoane.

 

In speranta rezolvarii acestei situatii in mod amiabil , va multumesc.

 

Asteptam raspunsul oficial.

 

Atasez :

1.contractul dumneavoastra si anexele modificate (pentru buna informare a opiniei publice si pentru a vedea modul prin care se incearca ducerea in eroare a persoanelor care ar SEMNA acest contract – adica eu)

2.Macheta Initiala si starea autobuzului colantat .

3. Print screen mail transmis de catre directorul economic Marius Padurariu (avand in cc pe directorul general Andrei Turcoman) catre Roland Partners cu macheta aprobata inclusiv `by Catalin Silegeanu

4. Print screen oferta Roland Partners avand in cc pe directorul General Andrei Turcoman , oferta ce include `by Catalin Silegeanu`