Economic Știri locale

În Botoșani nu este lăsat să își facă reclamă pe autobuzele Primăriei, dar apare în Ziarul Financiar că mai deschide o fabrică



 

Situație ciudată pentru administrația publică locală din municipiul Botoșani în relația cu una dintre companiile cu cifră de afaceri de peste două milioane euro și cu planuri pentru construcția unei noi fabrici.

Compania Hidroplasto, înființată și condusă de omul de afaceri Cătălin Silegeanu, este refuzată de Eltrans SA, compania Consiliului Local, să își facă reclamă pe sute de euro lunar doar pentru că Silegeanu are trecut și numele său lângă sigla firmei. Asta s-a întâmplat după închierea unui contract și chiar colantarea unui autobuz în curtea Eltrans.

Astăzi, în Ziarul Financiar s-a publicat un articol despre intenția companiei lui Cătălin Silegeanu de a investi într-o nouă fabrică.

„Până la sfârşitul lui 2023, intenţionăm să demarăm activitatea într-o a doua fabrică, unde vor fi perfectate noi produse. Terenul este deja achiziţionat, iar proiectarea unităţii este finalizată. Ne vom extinde portofoliul de clienţi“, spune Cătălin Silegeanu, asociatul unic al companiei.

Hidroplasto a fost fondată în 2005, având ca obiect de activitate reciclarea deşeurilor din PVC, cu o capacitate lunară de procesare de peste 2.500 de tone. Fabrica din Botoşani produce măcinătură, granule şi PVC micronizat, exportând în Germania, Olanda, Belgia, Cehia, Polonia, Slovacia, Turcia şi Statele Unite ale Americii. Unitatea de producţie se află pe un teren de circa 20.000 de metri pătraţi, la periferia municipiului Botoşani.”, precizează ZF.ro.