Banul Botosanean

A+ A A-

Articole

Viceprimarul Andrei a depus plângere penală faţă de denigratorii de pe internet

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/cosmin andrei.jpeg'
There was a problem loading image 'images/cosmin andrei.jpeg'

cosmin andrei.jpegViceprimarul Cosmin Andrei a declarat că a aflat despre acuzaţiile care i se aduc pe internet şi a făcut chiar plângere penală faţă de cel de la care consideră el că ar fi pornit totul. Cosmin Andrei neagă orice fel de implicare în comercializarea etnobotanicelor.

„Afirmaţia postată pe contul acestei fete, Ella Alisabeta, a fost preluată de la unul dintre prietenii ei din listă. Nu am fost şi nu voi fi dealer de etnobotanice niciodată, nu am avut niciodată nici direct, nici indirect vreo legătură cu etnobotanicele. Am depus la plângere să se facă o analiză a celor afirmate de Ciprian Câmpan, cel de la care a pornit totul ca să nu mai fie niciun dubiu. Am fost la poliţie cu dovezi că de la el a plecat tot ce s-a spus despre mine pe Facebook”, a declarat viceprimarul Andrei. Acesta a precizat că îl ştie pe Ciprian Câmpan, l-a văzut în campania electorală, dar că nu a schimbat doar câteva cuvinte cu el şi nu ştie dacă acesta este înregimentat la vreun partid politic.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

Suffix " clean"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent eu odio erat, ac imperdiet justo. Nullam elementum enim et nulla tristique quis sagittis lectus imperdiet.

Copyright © 2011 Banul Botoşănean