Buluc la standul de Robotică și sute de părinți la spectacol la deschiderea anului școlar la Palatul Copiilor FOTO-VIDEO

0

Deschiderea festivă a activităților de la Palatul Copiilor a avut loc sâmbătă, 30 septembrie, la Uvertura Mall.

Daniela Nour, directorul Palatului Copiilor, a avut ca invitați speciali pe profesorul Mihaela Huncă, deputat și fost inspector școlar general, inspectorul școlar Olguța Șchiopu și inspectorul școlar Ana Țepeș.

Debutul noului an şcolar a fost marcat printr-un spectacol deosebit, la care au participat cei mai talentaţi dintre elevii și preșcolarii de la Palatul Copiilor Botoșani și de la Filiala Darabani și printr-o expoziție de robotică.

Standul de Robotică amenajat de profesorul Luisian Grigore a fost luat cu asalt de copiii fascinați de ceea ce pot să facă singuri colegii lor: roboți, semafoare cu led, sperietori de păsări, dar și o replică a unei bombe din celebru joc CS GO. Obiecte printate la imprimanta 3D, brațul robotic RoboHand, senzori de întuneric și multe alte mici creații ale elevilor care frecventează cercul de robotică de la Palatul Copiilor au fost deliciul evenimentului. Elevii acestui cerc au obținut premii la foarte multe concursuri în care s-au întrecut cu echipe de la universități din țară și străinătate. Pentru rezultatele obținute pentru Botoșani, proferosul Luisian Grigore a primit în această săptămână titlul de cetățean de onoare al municipiului.

Fotografiile făcute de elevi în drumețiile și taberele în care au fost duși de Gheorghe Șuliuc, coordonatorul Cercului de turim din Palatul Copiilor au încântat atât copiii, cât și părinții.

De luni, elevii încep activitățile la Palatul Copiilor, atât la Botoșani, cât și la Dorohoi, la cercurile de matematică, limba română, limbi străine, șah, dansuri moderne, dansuri populare, robotică și fizică aplicată, turism, foto-video, informatică, pictură, muzică.

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *