Elevi recompensați cu o vizită la Palatul Parlamentului pentru că sunt buni la istorie

0

Sursa foto: dorohoinews.ro

Reprezentaţi din cele trei licee dorohoiene – Colegiul Naţional „Grigore Ghica”, Liceul „Regina Maria” şi Seminarul Teologic „Sf. Ioan Iacob” – au vizitat luni 20 noiembrie, Palatul Parlamentului.

Mica excursie a fost oferită de deputatul Mihaela Huncă, fost inspector școlar general, drept premiu pentru elevi, scrie dorohoinews.ro.

Vizitarea uneia dintre cele mai impozante clădiri construite pe planetă i-a impresionat pe elevii dorohoieni.Sursa foto: dorohoinews.ro

”Invitaţia a fost oferită de către d-na deputat ca recompensă pentru prestaţia celor trei echipaje la Concursul „File din istoria Dorohoiului” desfăşurat în cadrul Zilelor oraşului, în perioada 29 septembrie-2 octombrie 2017. În prima parte a zilei, elevii au fost invitaţi într-o sală de şedinţe, unde au prezentat istoricul concursului, file cultural-artistice, politice şi religioase din istoria Dorohoiului şi, de asemenea, trecutul şi prezentul fiecărei şcoli participante. Aşezaţi pe scaunele unde în alte circumstanţe se iau decizii importante, elevii au trăit emoţii inedite şi au creat o nouă pagină din jurnalul Dorohoiului”, se precizează în dorohoinews.ro.

După masa de prânz în cantina Parlamentului, oferită de fosta șefă a Inspectoratului Școlar Județean, elevii şi profesorii, însoţiţi de un ghid, au vizitat o mică parte din clădirea monumentală a Parlamentului României, adăugând în universul cunoaşterii lor file din istoria acestuia şi imagini ale sălilor grandioase.Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *