Comuna Broscăuți are grădiniță nouă, în urma unei investiții de peste 200.000 de euro

Președintele PSD Botoșani alături de colegii parlamentari, de conducerea Consiliului Județean, de autoritățile locale și de subsecretarul de stat de la Ministerul Dezvoltării Regionale, Angel Gheorghiu a participat la inaugurarea Grădiniței Nr. 1 din comuna Broscăuți care a fost deschisă o dată cu începerea noului an școlar.

 

În urma unei investiții de peste 200.000 de euro, comuna Broscăuți are o grădiniță nouă. Fondurile pentru construcție și dotare au fost alocate de Ministerul Educației Naționale prin programul „Reforma Educației Timpurii”, în timp ce finanțarea pentru amenajările exterioare și utilități au fost suportate din bugetul local.

 

 

 



„Cu toate că în 2010, comuna Broscăuți a fost grav afectată de inundații, care au produs alunecări de teren, fiind afectate mai multe gospodării, drumuri și unități de învățământ, am reușit printr-un efort comun al Guvernului și al primăriei să construim o nouă grădiniță cu trei grupe, dotată modern, în care vor învăța 70 de copii. Cel mai important este faptul că am dus la capăt acest proiect, iar elevii de la Școala din Broscăuți nu mai trebuie să învețe în două schimburi și au condiții civilizate pentru a merge la cursuri”, a declarat Doina Federovici.

 

 

 

 

Primarul comunei Broscăuți, Agheorghițoaei Aurel-Costel a avut o contribuție importantă la realizarea acestui obiectiv de investiții, întrucât a alocat fonduri pentru finanțare amenajărilor exterioare și pentru racordarea la utilități a grădiniței.

Totodată, acesta a făcut un nou apel către consilierii liberali să voteze în Consiliul Local adoptarea hotărârii pentru construirea sălii de sport de la Școala din comună.

 

loading…

 

 

„Așa cum toți locuitorii din Broscăuți pot să vadă sunt interesat să dezvoltăm comuna noastră. Vreau să avem școli moderne, drumuri civilizate, apă și canal pentru toate gospodăriile. Avem proiecte deja finalizate, iar aletele sunt depuse și aprobate și vor începe lucrările. Dar, nu vreau să sufere copiii noștri din cauza unor orgolii politice inutile. Fac din nou un apel la colegii liberali din Consiliul Local să lase deoparte orice opinie politică și să voteze pentru aprobarea construcției sălii de sport”, a declarat primarul comunei Broscăuți, Aurel-Costel Agheorghițoaei.

Loading…