Vineri se desfășoară Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Botoșani

0 


Vineri, 15.10.2021, începând cu ora 10.00, se va desfășura proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Botoșani.

În conformitate cu Metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, aprobată prin Ordinul Ministrului Educației nr. 4597/06.08.2021, modificată și completată prin Ordinul Ministrului Educației nr. 5195/03.09.2021 și cu Procedura Operațională nr. 33805/06.10.2021, emisă de Ministerul Educației, privind organizarea, desfășurarea și evaluarea probei scrise în cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, vă comunicăm următoarele:

    • Locația de desfășurare a probei scrise este: Colegiul Național „A. T. Laurian” Botoșani;
    • Accesul candidaților în săli se face în intervalul orar 9.00 – 9.30;
  • Proba scrisă se desfășoară începând cu ora 10.00 și durează maximum 120 de minute;

 

  • Candidații vor avea asupra lor Cartea de identitate;
  • Candidații vor primi măști de protecție, iar fiecare sală de concurs va fi dotată cu dezinfectant;
  • În vederea respectării normelor sanitare, accesul în Centrul Special se va face pe două intrări diferite. 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *