Deputatul Budăi spune ce vor primi bugetarii la 1 decembrie 2018. Ne spune și cât vor costa benzina, curentul sau gazele  atunci?

Unii parlamentari PSD încep să se comporte ciudat tare. După ce Răzvan Rotaru a început să o dea în Star Wars și să vorbească de ”forțe” care nu îi lasă pe pesediști să facă poporului bine, a venit rândul altui deputat, Marius Budăi, să ne ”impresioneze”.

Budăi a început încă de săptămâna trecută când îi anunța pe pensionari că toate promisiunile pentru ei au fost îndeplinite, cum ar fi scumpirea curentului electric, ouă mai scumpe, unt mai scump, rate mai mari.

Marius Budăi a trimis un comunicat de presă în care spunea că „De la 1 decembrie 2018, toți bugetarii vor beneficia de indemnizație de hrană în valoare de două salarii minime pe economie”.



Superb! Deja, după deputatul jedi Rotaru, acum avem și deputatul mama termita, cu puteri vindecătoare, care îți citește viitorul.

Dacă îi credem și pe jedi Rotaru și pe mama termita Budăi înseamnă că acele forțe oculte care nu îi lasă pe pesediști să facă bine țării vor fi înfrânte și că ei vor putea să ne aducă prosperitatea promisă încă de acum 28 de ani.

Poate ne spune deputatul Budăi și cât va costa benzina la 1 decembrie 2018, cu cât se vor scumpi gazele și curentul electric până atunci sau chiar atunci, cum vor evolua ratele românilor.

Apoi, mi se pare atât de penibil să anunți că fix la 1 decembrie 2018, în momentul în care țara asta sărbătorește 100 de ani de la Marea Unire, tu dai o indemnizație de hrană.  Nu vrei, domnule deputat al partidului de la Putere, ca la 1 decembrie 2018 să vem și noi un drum normal către Iași, care să ne facă legătura cu restul țării? Dați o indemnizație de hrană la 100 de ani de la Marea Unire? Nu mai bine dădeați o autostradă Moldova-Ardeal? Nu mai bine dădeați o linie ferată în care să faci mai puțin de o zi de la Botoșani la Timișoara?

Bogdan CALINIUC