Deschiderea Aquapark&sports Cornișa ar putea avea loc în … 2019  FOTO

0

Așteptata deschidere a Aquapark&Sports Cornișa s-ar putea să nu aibă loc nici în 2018, iar asta doar din vina autorităților locale din Botoșani.  

 

Salariile ultra-mărite din Primăria Botoșani nu vor aduce prea curând și ultra-performanța municipalității, măcar performanța sau chiar decența în actul administrativ.

 

Municipiul Botoșani participă la Târgul Național de Turism din București, spre deosebire de Consiliul Județean unde … aleșii locali și funcționarii nu mai au timp să facă și proiecte, să promoveze județul pentru că încă nu au terminat de numărat banii din salariu.

  

Din păcate, standul municipiului Botoșani la târgul de turism nu conține nicio informație despre deschiderea din vară, din toamnă, din iarna următoare a Parcului Cornișa. Cel mai important punct de atracție turistică nu este promovat în niciun fel de reprezentanții Primăriei la acest târg.

Nu este nicio imagine de promovare a celei mai mari investiții în agrement în Botoșani.

 

 

 

Asta înseamnă că Primăria nu are certitudinea că acest parc de distracții se va deschide în 2018 pentru că deși ne apropiem de a treia lună din acest an nu s-a preluat niciun obiectiv finalizat acolo, nu s-a început nicio procedură de autorizare ISU, de autorizare din orice punct de vedere pentru a putea fi permis accesul public la bazinele cu apă, la tot ce se construiește acolo.

CITEȘTE INTEGRAL pe Bogdan Caliniuc blog plus GALERIE FOTO

 

loading…