Federovici, Budăi și tot PSD-ul nu mai au nicio scuză acum la Botoșani

Rar s-a întâmplat după 1990 ca o filială locală a unui partid să fie atât de ”înfiptă” la nivel național, să aibă atât de mulți membri cu funcții de putere într-o perioadă în care partidul este la GUVERNARE așa cum e cazul PSD Botoșani acum.

 

Ei, din acest motiv, PSD Botoșani, cu liderii lui, nu au nicio scuză ca în Botoșani în 2018 să înceapă investițiile atât de necesare, atât de obligatorii pentru ei.

 

Deputatul Costel Lupașcu, cel care a ajuns parlamentar fără ca el sau cineva din PSD să creadă asta, este vicelider în Camera Deputaților.

 



 

Senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, a devenit vicepreședinte al partidului la nivel național din partea regiunii Nord-Est. Funcție cu putere în PSD, cu putere la nivel regional și național.

Deputatul Marius Budăi este, din punctul meu de vedere, cel care ocupă funcția cea mai importantă din actuala legislatură, este ditamai președintele Comisiei de Buget, Finanțe, Bănci din Camera Deputaților. Pentru cei care nu știu, această funcție a fost ocupată Viorel Ștefan, cel care acum este vicepremier și a fost ministru al Finanțelor. Comisia condusă acum de Budăi este cea în care se ”taie și spânzură”, la propriu, bugetul României, banii acordați localităților.

 

 

 

Cu Lupașcu vicelider, cu Federovici vicepreședinte, iar cu Budăi în locul în care se împart banii…. PSD Botoșani nu mai are nicio scuză în fața botoșănenilor să nu scoată din sărăcie acest județ.

Dacă la următoarele alegeri parlamentare nu aveți apă și canalizare, dacă nu aveți școli și spitale, dacă drumurile sunt proaste, să știți că Federovici, Budăi și Lupașcu sunt principalii vinovați. Dacă veți avea toate acestea, ei merită aprecierile… dar să trăim și să vedem.

 

 

loading…

 

Și mai ales dacă ne uităm la ce enormitate a putut să spună Budăi astăzi, respectiv că ”banii nu sunt o problemă”, îi rog pe toți primarii să meargă la aceștia și să le pună proiectele în brațe și să facă public pe Facebook pentru ce proiecte au cerut sprijin acestora.

 

INTEGRAL pe Bogdan Caliniuc Blog