Flutur, Andrei & co. nu au ratat ocazia să ne mai facă de râs o dată, să arate nepăsare faţă de copii

Spectacol Gaşca Zurli la Botoşani, pentru copii e ca şi AC/DC pentru adulţi. Evenimentul a adus la Botoşani părinţi şi copii inclusiv din Suceava, Iaşi şi chiar Bucureşti.

Da, părinţi care nu au mai prins bilete în Bucureşti au venit la Botoşani cu copiii pentru acest spectacol.

 

Gaşca Zurli a umplut la refuz Sala Polivalentă şi interesul manifestat sigur o va face să mai revină.

Şi acum să revenim la mirobolanţii noştri aleşi locali, în frunte cu primarul Cătălin Flutur şi viceprimarul Cosmin Andrei, ca să nu se simtă discriminată nicio tabără politică, care nu au ratat o nouă ocazie de a demonstra că în mandatul acesta sunt praf.

 



 

La un eveniment care îţi atrage mii de persoane, părinţi şi copii, îţi aduce oameni din alte judeţe, care este anunţat de luni bune şi la care s-au vândut biletele ca pâinea caldă, Primăria Botoşani nu a putut elibera din timp zona din faţa Polivalentei de nisipul peste care a fost montat pe timpul iernii patinoarul.

Mii de oameni care s-au înghesuit pe nişte scări mici, în lateral, să ajungă la esplanada din faţa Polivalentei, persoane venite din alte judeţe cu copiii în braţe să poată intra printre maşinile parcate în lateral. Dincolo de bucuria copiilor, un peisaj dezolant oferit de o administraţie distrusă de INCOMPETENŢĂ. O imagine urâtă oferită celor veniţi din alte judeţe.

Vorba unui coleg din presă: ”Sunt prea ocupați să cumpere panseluțe și copăcei la prețuri uriașe pentru a mai face și treabă!”

Nu trebuia ca primarul sau viceprimarul să pună mâna pe lopată să dea nisipul, nu trebuiau să dea ordinul să se facă acolo curat pentru că sunt nişte oameni plătiţi extrem de bine, cum ar fi Eugen Ţurcanu, consilier local şi director de Direcţie în cadrul Primăriei, pentru asta. Dar pe acei oameni nu are cine să-i pună la treabă, lor nu le este frică de şefi pentru că şefii lor stau închişi în birouri şi se acuză unii pe alţii că nu fac nimic, că se sabotează reciproc.

 

 

loading…

 

Da, majorările de salarii din Primărie ar fi trebuit să facă obrazul celor de acolo mai subţire şi să îşi facă treaba pentru care sunt plătiţi mult mai bine decât botoşănenii care se spetesc prin fabrici ori prin şantiere pentru a fi bani pentru lefurile lor.

Nu se întâmplă asta şi din cauza faptului că primarul Cătălin Flutur şi viceprimarul Cosmin Andrei nu au nicio treabă cu administraţia. Politică, politică şi iar politică.

Când l-aţi văzut ultima oară pe primarul Cătălin Flutur să se plimbe prin oraş, să vadă ce administrează, să stea de vorbă cu botoşănenii în faţa blocurilor? Am uitat să precizez, când l-aţi văzut şi nu era CAMPANIE ELECTORALĂ?

 



 

Orăşelul copiilor la sărbătorile de iarnă a fost un peisaj sinistru, Parcul Cornişa nu se deschide pentru că deştepţii aceştia aleşi prin vot pentru încă doi ani nu se înţeleg.

Stimabililor, că vă bateţi joc de adulţii din oraş e una, dar că ne trataţi cu dispreţ, cu indiferenţă copiii … nu e loc de toleranţă.

Că ne ţineţi la cozi pe la ghişee, că nu faceţi nimic în oraş pentru adulţi… e vina adulţilor pentru că ei v-au votat, dar să vă bateţi joc de copii cu fiecare ocazie avută… halal caracter!

Cei care s-au supărat pentru ce am scris, să își amintească funcția pe care o dețin, leafa pe care o primesc și promisiunile făcute în ultima campanie electorală.

Bogdan CALINIUC